[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next] - [Date Index][Thread Index][Author Index]

Re: L/S Mode



Hi Bruce,

Well something's working.  I just finished the 03:30z pass here.  I heard a 
couple of partial calls on the 2401.200+/- ghz downlink - VE7C?? and another 
partial suffix.  The pass started with someone with a nice clear signal and 
a Spanish/Mexican accent.  There was a call sign, but I didn't catch it.

However, I was not able to get into the bird myself on 1268.700 +/-.  Not 
even a change in static, even right after I heard an apparent full-quieting 
"kerchunk".  This is with my new and unproven helix antenna, so I have one 
too many unknowns here to know what the problem is.  I did follow the same 
doppler process on the L-band uplink, and also swept the general vicinity, 
so that shouldn;t have been the problem, and the pass peaked at about 50 
degrees.  Nothing back from my uplink.

Anybody else have a go at it?

Greg  KO6TH.


----Original Message Follows----
From: "Bruce" <snyderb@cox.net>
To: <amsat-bb@amsat.org>
Subject: [amsat-bb]  L/S Mode
Date: Mon, 9 Jul 2007 22:26:06 -0400

BB

    Either my S-Band D/L is not working or the sat never shifted into the 
new
mode. Comments from the bb.

73 Bruce KG4YEV

_______________________________________________
Sent via AMSAT-BB@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
Not an AMSAT-NA member? Join now to support the amateur satellite program!
Subscription settings: http://amsat.org/mailman/listinfo/amsat-bb

_________________________________________________________________
http://imagine-windowslive.com/hotmail/?locale=en-us&ocid=TXT_TAGHM_migration_HM_mini_pcmag_0507

_______________________________________________
Sent via AMSAT-BB@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
Not an AMSAT-NA member? Join now to support the amateur satellite program!
Subscription settings: http://amsat.org/mailman/listinfo/amsat-bb



AMSAT Top AMSAT Home