[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next] - [Date Index][Thread Index][Author Index]

UWE-1 heard in New Zealand 00:17 to 00:22z 30th Oct05



Dear Radu,
Attached are two files from the same packet I decoded. One has 64 bytes, 
the other 71. (Not too sure what is the difference.)

I started listenening at the AOS time of 00:08, but heard nothing until 
about 00:17:47z when I heard the first packet. The only packet to decode 
was at 00:18:47z (the logged time from Alogger was about 30 seconds 
fast). The signal indicated S7 compared to the residual noise level of S1.
I then heard packets every minute with just a blip at 00:20:12, but full 
lenght packets at 00:20:46, 00:21:47, (S6 but no decode), and the last 
dectectable signal was at 00:22:47 with S2 and this was past my LOS 
time. I was using the Object D 28893 keps.

I have the signals recorded in a Wav file but it's about 16Mb and I'm on 
a dialup connection.

The satellite would be in full sunlight.

The header with the time stamp was inserted by Alogger 2.03 which I use 
with PCSAT2

!S 00:19:09 !DP0UWE>DD0UWE-9 <UI C>:S""%"{X{#

Glad to report some good news.
regards,
Ian Ashley ZL1AOX
!S 00:19:09 !DP0UWE>DD0UWE-9 <UI C>:S""%"{X{#
00:01:11 0 PPH 0.00 PPS 0.00 BPS,0.00
0 PPM 0.00 PPS 0.00 BPS,0.00
0 PPM 0.00 PPS 0.00 BPS,0.00
0 PPM 0.00 PPS 0.00 BPS,0.00
----
Sent via amsat-bb@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
Not an AMSAT member? Join now to support the amateur satellite program!
To unsubscribe, send "unsubscribe amsat-bb" to Majordomo@amsat.org



AMSAT Top AMSAT Home