[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next] - [Date Index][Thread Index][Author Index]

Re: Re: Nova 2.1v Crashes. Possible bug?



I am running Ver. 2.1v build 71 and yes, I am working (...playing !) with
LAN. I had this problem since May when I bought NOVA.
I noticed that problem is happening more often when I run some other
program such as Personal Web Server or DCAM, but I was not able yet to do a
good commonality analysis .

Maybe we would need to move discussin into the NOVA SIG group.

73 de i0naa, Mario

----- Original Message ----- 
From: "Scott Townley" <nx7u@cox.net>
To: <amsat-bb@AMSAT.Org>
Sent: Wednesday, October 08, 2003 2:28 PM
Subject: Re: Re: [amsat-bb] Nova 2.1v Crashes. Possible bug?


> Vince and Mario,
> Yes I have the same problem as well!
> I run 2.1v on a Win95 laptop, and have observed the following:
> 1. It only crashes when it's connected to the LAN/network...if it's
running standalone, 2.1v will run forever.
> 2. The jury is still out--but I downloaded the most recent 2.1v build from
the NfW website about two weeks ago, and I haven't had the problem since.
Perhaps check that--I am running 2.1v build 68 dated 9/11/2003.
>
> >
> > From: "Mario" <mani3000@tiscalinet.it>
> > Date: Wed, 8 Oct 2003 09:10:21 +0200
> > To: <amsat-bb@AMSAT.Org>
> > Subject: Re: [amsat-bb] Nova 2.1v Crashes. Possible bug?
> >
> > I have exactly the same problem.
> >
> > Mario, I0naa
> >
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "Vince Fiscus, KB7ADL" <vlfiscus@mcn.net>
> > To: <amsat-bb@AMSAT.Org>
> > Sent: Tuesday, October 07, 2003 11:31 PM
> > Subject: [amsat-bb] Nova 2.1v Crashes. Possible bug?
> >
> >
> > > Hi all,
> > > I'm going to send and email to tech support if the list doesn't have
the
> > > answer.
> > >
> > > My Nova 2.1v crashes from time to time.   A box will come up during
> > > tracking saying "Invalid parameter" and you can click "ok" to close
it,
> > but
> > > right a way about 50 of the box's pop up and then Windows 98 closes
down
> > > the program.  When/after this happens I notice that map is gone from
the
> > > view but the SSP, footprint, and ground track are still showing.   I
need
> > > to reboot the computer in order to get Nova to run again after the
> > > error.  The view this is happening on is a rectangular map with four
> > > satellites being tracked.
> > >
> > > Also,  I can't seem to manual update keps from disk anymore.
> > >
> > > TNX 73 de KB7ADL
> > >
> > >
> > > ----
> > > Sent via amsat-bb@amsat.org. Opinions expressed are those of the
author.
> > > Not an AMSAT member? Join now to support the amateur satellite
program!
> > > To unsubscribe, send "unsubscribe amsat-bb" to Majordomo@amsat.org
> >
> >
> > ----
> > Sent via amsat-bb@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
> > Not an AMSAT member? Join now to support the amateur satellite program!
> > To unsubscribe, send "unsubscribe amsat-bb" to Majordomo@amsat.org
> >
>
> Scott Townley NX7U
> Gilbert, AZ  DM43di
>
> ----
> Sent via amsat-bb@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
> Not an AMSAT member? Join now to support the amateur satellite program!
> To unsubscribe, send "unsubscribe amsat-bb" to Majordomo@amsat.org


----
Sent via amsat-bb@amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
Not an AMSAT member? Join now to support the amateur satellite program!
To unsubscribe, send "unsubscribe amsat-bb" to Majordomo@amsat.org



AMSAT Top AMSAT Home